hari terakhir di January 2011

Ga kerasa ya tau2 udh hari terakhir di bulan January 2011 ,kayanya baru kemarin kita new year celebration ya…

Tau2 udh 31 hari aja terlewati di bulan ini..duh cepet banget ya waktu itu…

Kirain masih awal2 bulan,tau2 udh mau ganti bulan…

Filing2 kmrn aja masih numpuk dikantor,…hmmm kayanya time management gw ada yg salah nih…

Kerjaan knp kayanya g kelar2 ya…

Well diluar travel arrangement yg emg g liat timing,bisa ujuk2 request…kayanya gw kudu bisa cari cara utk bisa selesain rutin job kaya si invoicing dan teman2 itu lbh efektif d…​(╥﹏╥) hikz..hikzzz…

Hmmm let’s thingking how would be the good way to solve the problem…

Dtg jam 9 ,makan siang gw dikantor,pulang jam 6.30 g jarang jam 7 sambil nunggu ayah jemput…itu udh lamaaaaa bgt lo ga pake acara window shopping k ambas..jd g ada waktu kebuang harusnya…

Browsing?!?! Udh lamaaaa bgt g browse…sempet browse cuma waktu penasaran cari SDI pesantren utk rafi…itu jg cuma bentar …

Main FB????duhhhh lagi malesss bgt…g usah dikantor yg udh dibuka akses FBnya,di BB aja malesss bgt…

Nulis update blog aja di jalan otw jemput rafi dari kantor…

Trs what’s wrong ya…?!?!?!

Kudu list nih how to have a good timing management so I can leave office without any burden..

Apalagi skrg nambah list porsi kerjaan marketing yg udh diappointed Jing Wei ..

Satu sisi ngerasa shock dan worry bisa ga ya gw kerjain smua…

Tapi sisi lain,I do felt some excitement in sales marketing especially in Metso Way..as we have some standards marketing guide lines that we need to follow..

Dan gw merasa tertantang aja pengen bisa belajar hal2 baru di dunia ini.

Urus event sendiri atau others marketing materials sih udh sendiri…tapi ternyata ada guide lines yg hrs diikutin..

Kaya waktu gw ikut jd supporting session di Metso Pulp and Paper Tech Day november tahun lalu di India…ternyata ribetsss juga sih…but I found out that I enjoyed it..and when I be able to do my task as supporting session for Fiber Business line lead by Gunnar from Sweden,I felt so glad to know that they are respecting my tasks which was a small task compare with others responsible session…

It was happy to know that they were respecting our jobs and thanking me personally…

Well it was a hard day of course,sleep late for a briefing and meeting,checking everything run and put in a correct ways…

But after the event done and success ,I felt some joyful on it..and all tiredness seem gone..

Jadi sebenernya rada bingung…satu sisi ngerasa wah kerjaan rada nambah nih kayanya…tapi sisi lain seneng bisa lebih dpt ilmu di marketing ini..

Jd y…diambil positifnya aja d…kan seneng bisa dpt ilmu baru…kaya dulu waktu awal2 pegang import..g punya dasar apa2 pdhl cuman bekel PD ama nanya2 plus punya suami org beacukai kali ya…“‎​​​:)нáàª:$;)нàâª:&=Dнà᪪ ” makanya PD aja disuruh pegang import..tapi ya darisitu kan jd belajar ilmu baru lagi…yg tadinya g tau soal export import jd tau…

So…let’s thinking that these appointed as a part of marketing team might add some good value for my own self..since I will learn a lot of new things related these marketing stuff based on the global guide lines of Metso..

But then I need to find a way to have a great,effective and efficient time management to my self…

But again at the end of these January,I do feel being bless and thanking to اَللّهُ SWT for all the mercy He gave to my live…and how kind اَللّهُ for giving me some new chance to learn some new things in my life….آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ..

First things on my released appointed into marketing team would be a kick of meeting that will be held in Jakarta Office next March…hehehe..sebenernya ngarep kick of meetingnya dimana ke ya…jgn di jakarta…ke tempat natalie ke di australia,atau ke tempat Kang di korea atau china???thailand kan udh hampir 4 x…hehehehe…ehhhh taunya malah milih ngadain di jakarta…​(╥﹏╥) hikz..hikzzz… ☀Ħīĸş•• :'(ħĨĸŚ••:'(Ήiīĸš☀>:O
😥
/♊\ ♓üªäªåªäªªªªª…
_/ \_ ••••• Ħϊks •••••
Hilang d kesempatan jalan2 lagi…

Mudah2n si Bapak Boxi IP mau follow up proposal outing kaya kantor singapore ke vietnam d….آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ kan enak bisa jalan2…“‎​​​:)нáàª:$;)нàâª:&=Dнà᪪ ” yaaaa masa singapore aja yg outing…pdhl kalo dipikir2 singapore itu kan working areanya di indonesia…masa mereka aja bisa ngajuin outing dan di approve ,kita masa ga di approve sih….

Yaaaa berdoa saja deh….mudah2an kejadian kaya singapore office….آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِنْ

Here is the appointed letter for my add job for supporting marketing team…

Dear Location Coordinators,

Once very warm welcome to all of you to be the Location Coordinator for
Marketing and Communications in SEA + ANZ + KOR markets.

For excellent team work in effective way, you all are invited to join the
“Kick off meeting” on March 01 – 02, 2011 in PT.Metso Indonesia, Jakarta
office.

Please start to check your visa preparation and the travelling plan in
advance. The agenda/program will be sent to you once by the end of this
week.

Looking forward to working with you to get the excellent results in the
near future.

Best regards,
Naparat

—– Forwarded by Naparat Phutanavarat/LAE/Paper/METSO on 01/31/2011 04:26
PM —–

From: Jingwei Liu/BEI/Paper/METSO

Subject: Extended marketing and communications team in SEA + ANZ + Korea, appointment

Dear colleagues,

Firstly, I am glad to inform you that you are nominated as Location
Coordinator for Marketing and Communications in SEA + ANZ + Korea markets.

Herewith, I would like to warmly welcome you to the extended team of AP
marketing and communications.

For your responsibilities and the operational objectives of the team,
please refer to the attached team development description and
way-to-operate chart.

Naparat will closely work with you for marketing and communications action
plan implementation and development.

You are asked to put 10-20% of your working time to these marketing and
communications responsibilities.

I wish you all the best in your work!

(See attached file: SEA_KOR_ANZ_Extended MarCom team_development.docx)

(See attached file: Marketing and Communications WTO in SEA + ANZ + Korea
2011.ppt)

Best Regards

Jingwei Liu/刘靖伟

Vice President, Marketing and Communications, Asia-Pacific
Paper and Fiber Technology

Metso Paper (China) Co., Ltd.
Tel. +86 21 3997 5353, fax +86 21 3997 5354
Mob. +86 1380 1300 956, jingwei.liu@metso.com
Add. 688 Baofeng Road, Xuhang Industrial Zone, Jiading district, Shanghai
201809, China.

Abbreviation in the email:

SEA = South East Asia,
ANZ = Australia and New Zealand
AP = Asia Pacific area
WTO = way-to-operat

This entry was posted in ceritaku. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s